theme logo

50 aangename koopwoningen in IJmuiden

Als afsluiting van het totale project krijgt De Binnenhaven er 50 aangename carréwoningen bij. Wonen in een van deze veelzijdige eengezinswoningen is aangenaam genieten van een echt eigen plekje tussen IJmuiden centrum en de Heerenduinen. De informele architectuur en vele keuzemogelijkheden zijn hierop een welkome aanvulling!

Uitnodigend en afwisselend

De architectuurstijl is typisch IJmuidens en laat zich het beste omschrijven als ‘informeel’. De woningen zijn georiënteerd op het openbaar gebied en elkaar, gericht op contact en ontmoeting. Grote voordeuren en zitbankjes onder het keukenraam dragen hieraan bij. Drie kleuren metselwerk houden het gevelbeeld dynamisch en geven de woningen een eigen, herkenbaar gezicht. Wat de woningen ook informeel maakt: elke verdieping wordt voorzien van een metselwerk kader, dat flexibel in te vullen is. Zo wordt de raamverdeling binnen het kader aangepast op het aantal slaapkamers.

Veel woonruimte

Met een gebruiksoppervlakte van circa 125 tot circa 140 vierkante meter zijn de woningen ruim bemeten. Dit komt onder meer tot uiting in de royale woonkamer, met directe toegang naar de tuin, en de grote open keuken. Op de eerste verdieping is ruimte voor twee of drie slaapkamers en een comfortabele badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich een prachtig ingedeelde 2e verdieping. Achter de woning, waar ook de heerlijke achtertuin ligt, staat nog een externe berging. Via de achtertuin bereik je het binnenterrein waar je je auto kunt parkeren.

Talloze opties

Keuzevrijheid is in dit deelplan van De Binnenhaven het sleutelwoord. Zowel op de begane grond als op de verdiepingen, en zowel binnen als buiten, kun je kiezen uit verschillende opties. Kies je op de begane grond voor een uitbouw van de woonkamer? Dat kan! Je kunt kiezen voor een uitbouw van 1,2 meter of eentje van 2,4 meter! Ga je voor drie slaapkamers op de verdieping of toch twee, al dan niet in combinatie met een extra grote badkamer? Ook ter plaatse van de tweede verdieping kun je kiezen voor een aantal verschillende indelingen/uitvoeringen: zo kun je bij de meeste woningtypen kiezen voor een dakterras of (als je nog meer ruimte wenst) het “volbouwen” van de 2e verdieping!

 

Stand van verkoop

Alle woningen zijn inmiddels verkocht!

 

Close search