theme logo

50 aangename koopwoningen in IJmuiden

Als afsluiting van het totale project krijgt De Binnenhaven er 50 aangename carréwoningen bij. Wonen in een van deze veelzijdige eengezinswoningen is aangenaam genieten van een echt eigen plekje tussen IJmuiden centrum en de Heerenduinen. De informele architectuur en vele keuzemogelijkheden zijn hierop een welkome aanvulling!

Uitnodigend en afwisselend

De architectuurstijl is typisch IJmuidens en laat zich het beste omschrijven als ‘informeel’. De woningen zijn georiënteerd op het openbaar gebied en elkaar, gericht op contact en ontmoeting. Grote voordeuren en zitbankjes onder het keukenraam dragen hieraan bij. Drie kleuren metselwerk houden het gevelbeeld dynamisch en geven de woningen een eigen, herkenbaar gezicht. Wat de woningen ook informeel maakt: elke verdieping wordt voorzien van een metselwerk kader, dat flexibel in te vullen is. Zo wordt de raamverdeling binnen het kader aangepast op het aantal slaapkamers.

Veel woonruimte

Met een gebruiksoppervlakte van circa 125 tot circa 140 vierkante meter zijn de woningen ruim bemeten. Dit komt onder meer tot uiting in de royale woonkamer, met directe toegang naar de tuin, en de grote open keuken. Op de eerste verdieping is ruimte voor twee of drie slaapkamers en een comfortabele badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich een prachtig ingedeelde 2e verdieping. Achter de woning, waar ook de heerlijke achtertuin ligt, staat nog een externe berging. Via de achtertuin bereik je het binnenterrein waar je je auto kunt parkeren.

Talloze opties

Keuzevrijheid is in dit deelplan van De Binnenhaven het sleutelwoord. Zowel op de begane grond als op de verdiepingen, en zowel binnen als buiten, kun je kiezen uit verschillende opties. Kies je op de begane grond voor een uitbouw van de woonkamer? Dat kan! Je kunt kiezen voor een uitbouw van 1,2 meter of eentje van 2,4 meter! Ga je voor drie slaapkamers op de verdieping of toch twee, al dan niet in combinatie met een extra grote badkamer? Ook ter plaatse van de tweede verdieping kun je kiezen voor een aantal verschillende indelingen/uitvoeringen: zo kun je bij de meeste woningtypen kiezen voor een dakterras of (als je nog meer ruimte wenst) het “volbouwen” van de 2e verdieping!

Koopsommen

De koopsommen van de woningen moeten nog worden vastgesteld, maar het is de verwachting dat de woningen kunnen worden aangeboden in het prijssegment van circa € 310.000,- tot circa € 375.000,- v.o.n.

Start verkoop

De start verkoop van de 50 Carréwoningen in plan De Binnenhaven start op ZATERDAG 9 DECEMBER A.S. Wij nodigen u bij deze graag uit voor het verkoopevent. Noteer maar vast in uw agenda:

Datum: Zaterdag 9 december 2017
Tijd: Van 12.00 tot 16.00 uur
Locatie: Rabobank IJmond (Telstar) Stadion, Minister van Houtenlaan 123, Velsen-Zuid

Tijdens het verkoopevenement is het mogelijk om de koopsommenlijst en de informatiebrochure met uitgebreide informatie over het plan en de woningen in ontvangst te nemen. Uiteraard is het aanwezige verkoopteam graag bereid om al uw vragen te beantwoorden. U komt toch ook?

Aanmelden als belangstellende kan via de
contactpagina; wij houden u dan op de hoogte van alle ontwikkelingen middels nieuwsbrieven.